Drawer Position

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

COBERTES ACABADES AMB GRAVA

A les cobertes acabades amb grava apartem la grava per zones per evitar sobrecàrregues i canviant la impermeabilització antiga.

Les cobertes acabades amb grava no són transitables. L'espessor mitjà aconsellable és de 3 a 5 cm. per no carregar massa pes sobre la coberta.

Es poden col∙locar passadissos de trànsit per al manteniment dels aparells existents en les cobertes, sobretot en indústries.

Tots els nostres treballs d'impermeabilització compten amb una garantia de 10 anys A les nostres impermeabilitzacions sempre es fan servir materials i sistemes homologats al mercat europeu treballant a cada moment amb la normativa vigent..

ELS NOSTRES TREBALLS REALITZATS


Impermeabilitzacio, Goteres i Humitats

Contacte

  • Carrer Bertran, 61 Bajos 4ª, 08023 Barcelona, España
  • +34 93 418 56 76
  • incoisa@incoisa.es

Adheridos