Drawer Position

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

QUÈ SÓN LES GOTERES ?

Les goteres són sempre filtracions d'aigua.

Les goteres comencen per una humitat reflectida en el sostre amb una taca clara.

Si es triga a reparar les goteres arriben a ferse tan evidents que es produeixen forats en sostre i pot entrar l'aigua directament.

Quan les goteres arriben a ser tan manifestes, cal ser conscients que quan el forjat de la construcció està xopat, primer d'aigua i després de la humitat oclosa el que ocasiona és que s'erosioni el forjat produintse l'envelliment més ràpid de la construcció.

Una gota d'aigua continuada (és una gotera), no oblidem que l'aigua encara que sigui gota gota pot desgastar una roca.

Per solucionar els problemes de goteres és primordial una bona impermeabilització, el material ha de ser l'adequat i la instal∙lació la correcta, feta per professionals i amb garanties.

INCOISA té la capacitat i experiència necessària per aportar solucions des de petites obres particulars fins a projectes tècnics de gran envergadura.

ELS NOSTRES TREBALLS REALITZATS


Impermeabilitzacio, Goteres i Humitats

Contacte

  • Carrer Bertran, 61 Bajos 4ª, 08023 Barcelona, España
  • +34 93 418 56 76
  • incoisa@incoisa.es

Adheridos