Drawer Position

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

IMPERMEABILITZACIONS

A INCOISA som especialistes en impermeabilització. Depenent de les condicions del suport tractar i de l'ús al que es destina la zona a impermeabilitzar, podem recomanarli el sistema idoni per al tractament de la seva coberta, piscina, terrassa, pàrquing, etc.

Les impermeabilitzacions solen tenir problemes en la mala execució en els diferents punts singulars existents en tot tipus de cobertes, terrasses, etc. Per exemple, trobades de sòl amb paret, rematades amb els embornals, juntes estructurals, claraboies, sortides d’aire, etc.

Comptem amb un equip d'operaris molt professional especialitzats en la correcta aplicació del material adequat en cada cas, sempre disposem del suport del fabricant, del material instal∙lat en col∙laboració amb els nostres tècnics en impermeabilització.

Els nostres tècnics segueixen una formació contínua, per a la millora tant en el procediment seguir com en l'aplicació dels diferents sistemes d'impermeabilització, d'aquesta forma podem oferir solució a tots els problemes d'humitats o filtracions que se'ns puguin plantejar en cada cas i obra en particular.

En les nostres impermeabilitzacions sempre s'utilitzen materials i sistemes homologats al mercat europeu treballant a cada moment amb la normativa vigent.

ELS NOSTRES TREBALLS REALITZATS


Impermeabilitzacio, Goteres i Humitats

Contacte

  • Carrer Bertran, 61 Bajos 4ª, 08023 Barcelona, España
  • +34 93 418 56 76
  • incoisa@incoisa.es

Adheridos